25 februari: voorstelling Europese Standaarden Boomverzorging met Algemene Vergadering in de voormiddag

Het standaardbestek 250 kunt u waarschijnlijk wel. Daarin beschrijft Vlaanderen o.m. op welke manier bomen moeten geplant, gesnoeid, enzovoort worden. Het beschrijft alles zeer gedetailleerd. Over deze zaken zijn we het in Vlaanderen min of meer eens. Als je een boomverzorgingsopleiding volgt dan zul je ook de grote lijnen uit het standaardbestek 250 aangeleerd krijgen.

Maar bestaat er dezelfde eensgezindsheid in de rest van Europa over hoe je een boom snoeit of verankert? Dat blijk een pak lastiger. Er werden echter de laatste jaren wel enkele interessante publicaties gemaakt, het resultaat van intensief Europees overleg.

Ben je benieuwd wat de grootste gemeenschappelijke deler is en waar zowel Spanjaarden, Tsjechen als Belgen het over eens zijn? Kom dan naar onze studiedag en leer alles over het overlegproces en de Europese Standaard over snoei, kroonverankering en aanplant.

Deze keer wordt het georganiseerd in de buurt van Antwerpen. Wees er bij lieve vrienden!

In de voormiddag is er Algemene Vergadering. Alle leden zijn hartelijk welkom. Wil je weten wat je vakorganisatie allemaal voor jou heeft gedaan en wat de plannen zijn voor het komende jaar? Kom dan zeker eens luisteren. Heb je ideeën of suggesties? Kom ze dan zeker delen.

De Algemene Vergadering is voor de leden van Bomen Beter Beheren vzw gratis toegankelijk.  Wil je over de middag gezellig mee lunchen dan kan dat aan de democratische prijs van 15€.

 

Datum

25 februari 2023

Startuur

10u

Locatie

Heemhuis Scilla
Heemkundige Kring Scilla vzw
Alfons Van den Sandelaan 4
2970 Schilde

Kostprijs

  • leden
    • 15€ pp. indien je de lunch neemt
    • Gratis indien je enkel de Algemene vergadering volgt
  • niet leden 50€ pp.
  • lunch inbegrepen

Programma

  • 10u-12u: Algemene Vergadering
  • 12u-13u: Lunch
  • 13u-15u: Voorstelling Europese Standaarden Boomverzorging

 

Inschrijvingen zijn afgesloten

 

Activiteiten<strong>voorstelling Europese Standaarden Boomverzorging met Algemene Vergadering</strong>