Lid worden van Bomen Beter Beheren vzw

Een lidmaatschap bij Bomen Beter Beheren loopt per kalenderjaar en wordt jaarlijks vernieuwd in januari.  Het lidmaatschap van nieuwe leden die aansluiten gedurende het jaar loopt ook af aan het einde van het kalenderjaar.

Uitzondering: onze jaarlijkse promo-periode! Nieuwe leden die aansluiten vanaf 1 oktober zijn lid voor de rest van het kalenderjaar + heel het volgende kalenderjaar. Opgelet: het abonnement op het tijdschrift Bomen (=optie bij lidmaatschap) start pas in het nieuwe kalenderjaar.

 

Maak hieronder je keuze, welk lidmaatschap er het beste bij je past .

 

Studentenlidmaatschap

vanaf
59/Jaar
 • Word nu lid en ontvang een gratis Silky zaag ter waarde van €59!
 • Niet inbegrepen: Vakblad bomen (2) (kan tijdens het aanmelden toegevoegd worden) & korting op het Belgisch Boomklim kampioenschap voor boomverzorgers
 • Voorwaarde :    U volgt een opleiding boomverzorging, tree manager of een groenopleiding in België of in Nederland (5)

Non-profit

vanaf
90/Jaar
 • Je bent een non-profit organisatie
 • Je kan pas inschrijven vanaf 2 personen
 • Ook het Vakblad Bomen kan je ontvangen
1

Gratis of aan verminderd tarief deelnemen

Sommige studiedagen of activiteiten kan je als lid gratis deelnemen. Als er toch een deelname prijs is,  is dit voor jou als lid altijd aan verminderd tarief.

Het Arboweekend, Bomenreis en het Belgisch boomklimkampioenschap  zijn altijd betalend,  maar als lid heb je altijd de laagste prijs.  de bomenreis is exclusief voor onze leden.

2

Vakblad Bomen

Dit vakblad ontvang je 4x per jaar in maart, juni, september en december. De nummers die reeds veschenen zijn vóór de start van jouw lidmaatschap ontvang je digitaal. De latere nummer ontvang je per post.

cover Vaktijdschrift Bomen

 

3

Associated ISA Membership

Je kunt je Bomen Beter Beheren vzw  lidmaatschap uitbreiden met het internationaal ISA lidmaatschap dan kan Bomen Beter Beheren vzw dit voor jou in orde maken. Als lid doet het secretariaat deze aanvraag en administratie voor jou.

Je kan je voor slechts 70€ lid maken bij ISA (International Society of Arboriculture, de wereldwijde koepelorganisatie voor boomverzorgers).

Dit nieuwe voordeeltarief wordt “Associated ISA Membership” genoemd, en is exclusief beschikbaar voor boomverzorgers en boomtechnisch raadgevers die in landen wonen waar het Engels niet de officiële landstaal is en waar de nationale boomverzorgersorganisatie (zoals BAAs, Belgian Arborist Association) een samenwerkingsakkoord heeft met de ISA.

 

Voordelen

 • Je ondersteunt je vereniging en boomverzorgers
 • Je geniet van de kortingen op ISA producten
 • Je ontvangt het tweemaandelijks ISA tijdschrift “Arborist News” per mail
4

“Professional ISA Membership”

Tijdens het aanmeldproces heb je ook de keuze voor “Professional ISA Membership”.

Het Professional ISA Membership omvat hetzelfde als het Associated ISA Membership, en heeft volgende extra voordelen:

 • Je ontvangt het tweemaandelijks ISA tijdschrift “Arborist News” per post in uw brievenbus, ipv. per mail
 • Je kan stemmen in de verkiezingen voor nieuwe leden van de ISA Raad van Bestuur in de VS

 

 

5

Je volgt een opleiding die gerelateerd is aan boomverzorging

 • via het volwassenenonderwijs als boomverzorger, met een minimum looptijd van 1 jaar (bewijs van inschrijving van de onderwijsinstelling toevoegen tijdens je aanvraag, met duidelijke vermelding van uw naam, thema opleiding, onderwijsinstelling, opleidingsduur, aanvang opleiding en ondertekend door de onderwijsinstelling)
 • bachelor of master groenmanagement, milieu, …  copy van uw studentenkaart toevoegen bij uw aanvraag
 • secundair land- of tuinbouw, of verwant
Lid worden