Beste boomliefhebber

Zoals reeds eerder aangekondigd gaat het Arboweekend 2022 door van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober in Ename. Achter de Banner Arboweekend 2022 - Enameschermen hebben we ondertussen niet stil gezeten en voorlopig zijn de volgende sprekers al bevestigd:

Vrijdagavond

  • Wim Van Craeynest over zijn avonturen in de broese waar hij meewerkte aan universitair onderzoek in boomtoppen. Veel borsthaar verzekerd!
  • Ignace Schram over zelf eetbare zwammen kweken

Zaterdag en zondag

  • Yin yoga met Annelies: jawel schatjes, jullie hebben dikke spierballen van alle dagen in de bomen te hangen, maar eens ontspannen en wat souplesse mag ook he. Geen Yang zonder Yin!
  • Ecologische vellingen met living legend Peter Vergrote
  • Film Food Forest
  • En tal van andere verrassingen!

We verwelkomen iedereen graag op vrijdag 7 oktober vanaf 17u. De aperitief zal klaarstaan! Het gaat door bij de loods van natuurpunt (Boskant) waar je een tent kunt opzetten. Je camper parkeren kan vlakbij op de parking aan het einde van de Kapellestraat. Er zal catering zijn voor het avondeten op vrijdag tot en met de lunch op zondag.

Inschrijvingsprijzen zijn 100 euro incl. BTW voor leden en 130 euro incl. BTW voor niet-leden. Je kunt nog steeds lid worden voor dit jaar, tijdens het inschrijvingsproces wordt deze mogelijkheid aangeboden. Er staat nog een mooi programma te wachten in het najaar en bovendien geniet je dan van het vakblad bomen.

 Datum

  • aankomst vrijdag 7 oktober vanaf 17u
  • afsluiten zondag 9 oktober 17u

Inschrijvingsprijzen

  • 100 euro incl. BTW voor leden (hou je lidnummer bij de hand tijdens het inschrijven (je lidnummer kan je terugvinden op de facturen van Bomen Beter Beheren vzw)
  • 130 euro incl. BTW voor niet leden (tijdens het inschrijvingsproces kan je lid worden en 30 euro profijt doen + de rest van dit jaar en volledig 2023 lid zijn van Bomen Beter Beheren vzw)

Locatie

Loods van Natuurpunt te Ename: Boskant, Ename (groene cirkel)

Parkeren doe je op de parking aan het einde van de Kapellestraat te Ename (blauw vierkant)

plattegrond Ename

Het dichtstbijzijnde station is dat van Oudenaarde. Er kan een pick-up georganiseerd worden indien jullie samen treinen. (taxidienst)

Fietsbrigade

Waarschijnlijk vertrekt er ook een fietsbrigade aan Gent Sint-Pieters om 16 uur. Gegadigden kunnen dit aanduiden bij het inschrijven.

Inschrijven

Vergeet je bord, bestek, beker, keukenhanddoek en yogamatje niet!

De opleidingsuren kunnen mee tellen voor ETW-hercertificering. Het exacte aantal zal meegedeeld worden na het weekend.

Tot dan!

ActiviteitenArboweekend 2022 – Ename