Bomen Beter Beheren

Lid Worden

Goed dat u lid wil worden van Bomen Beter Beheren vzw.

Basislidmaatschap*

Je wordt op de hoogte gebracht van alle activiteiten die Bomen Beter Beheren organiseert of ondersteunt (studiedagen, beurzen, klimkampioenschappen, …). Deelnemen aan deze activiteiten kan bovendien vaak aan een verminderd tarief!

Dit lidmaatschap bedraagt 100 € per jaar

 

Pro-lidmaatschap*

Naast de voordelen van het basislidmaatschap, ontvang je 4 maal per jaar het gespecialiseerde vaktijdschrift ‘Bomen’.

Dit lidmaatschap bedraagt 130 € per jaar

 

ISA – Lidmaatschap (Nieuw sinds 2017)

Extra op het lidmaatschap van Bomen Beter Beheren,  kan je je voor slechts 70€ lid maken bij de ISA (International Society of Arboriculture, de wereldwijde koepelorganisatie voor boomverzorgers).

Dit nieuwe voordeeltarief wordt “Associated ISA Membership” genoemd, en is exclusief beschikbaar voor boomverzorgers en boomtechnisch raadgevers die in landen wonen waar het Engels niet de officiële landstaal is, en waar de nationale boomverzorgersorganisatie (zoals BAAs, Belgian Arborist Association) een samenwerkingsakkoord heeft met de ISA.

U kunt uiteraard nog steeds kiezen voor het volle lidmaatschapbedrag bij ISA (“Professional ISA Membership”, 135€), maar de enige 2 voordelen die dit volle bedrag u bezorgen zijn :

  • u ontvangt het tweemaandelijks ISA tijdschrift “Arborist News” per post in uw brievenbus (met het nieuwe “70€ Associated ISA Membership” ontvangt u dit tijdschrift digitaal in uw mailbox).
  • u kunt stemmen in de verkiezingen voor nieuwe leden van de ISA Raad van Bestuur in de VS (ISA leden die “70€ Associated ISA Membership” zijn krijgen die mogelijkheid niet).

Meer info omtrent ISA lidmaatschap

Verder zijn er geen verschillen tussen “Associated ISA Membership” en “Professional ISA Membership”. Met andere woorden, met het “70€ Associated ISA Membership” geniet u van dezelfde kortingen op ISA producten.

Zie ISA online-shop

U heeft met het “70€ Associated ISA Membership” eveneens toegang (indien gekwalificeerd op nationaal niveau) tot de Europese en Internationale klimwedstrijden voor boomverzorgers.

Door 70€ extra over te schrijven bij het vernieuwen van uw Bomen Beter Beheren lidmaatschap, zorgen wij er alvast voor dat u aangesloten wordt bij de ISA en o.a. het tijdschrift Arborist News digitaal ontvangt. Stuur ons hiertoe voor de zekerheid nogmaals uw recentste email adres toe.

Promolidmaatschap*

Is enkel voor wie nooit lid is geweest van BBB vzw én je betaalt het jaarlidgeld na 30 september van een kalenderjaar, dan ben je niet enkel lid voor de rest van dat jaar, maar ook nog gedurende het volledige daaropvolgende kalenderjaar.

Voorbeeld promolidmaatschap :

    • Een nieuw lid betaalt 130€ op 01/10/2019
    • krijgt je in 2019 geen boekje in de bus.
    • vanaf 2020 ontvang  je het boekje per post.
    • kan vanaf 01-10-2019 de activiteiten volgen als lid tot eind 2020

 Promolidmaatschap kan enkel door ons een mailtje te sturen via het contactformulier.

* BBB-weekend en reizen die Bomen Beter Beheren organiseren zijn apart te betalen.  Per weekend/reis wordt er vooraf een duidelijke prijs en programma opgesteld en kenbaar gemaakt.