Bomen Beter Beheren zet zich actief in voor het verbeteren en waarderen van het Vlaamse stadsbomenbestand. We doen dit onder meer aan de hand van opleidingen en studiedagen voor boombeheerders, openbare besturen en boomverzorgers

Graag willen wij u uitnodigen voor een presentatie over het bomenbeheerplan van de stad Antwerpen. Als boombeheerder begrijpt u als geen ander het belang van een doordacht en ambitieus bomenbeheerplan. Het bomenbeheerplan van Antwerpen is bekend als een van de meest vooruitstrevende en gedetailleerde plannen van het land en wij willen u daar graag meer over vertellen.Luchtfoto - Boombeheerplan Stad Antwerpen - Jos Schenk

De presentatie zal gegeven worden door Jos Schenk, die al jarenlang verantwoordelijk is voor de uitvoering van het plan in de stad Antwerpen. Tijdens de presentatie op Linkeroever zal hij aan de hand van cijfers, foto’s en projecten de randvoorwaarden rond bomen toelichten. Vervolgens gaan we de voetgangerstunnel door en wandelen we door Antwerpen, waarbij Jos ons aan de hand van praktijkvoorbeelden zal demonstreren waar de kansen en knelpunten liggen.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en uzelf te laten overtuigen van het belang en de mogelijkheden van een goed bomenbeheerplan.

We organiseren deze dag in het bijzonder voor openbare besturen zodat er gelegenheid is om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Locatie

Thonetlaan 165
2050 Linkeroever

in Pier165

Datum en Tijd

Donderdag 22 juni 2023

Vanaf 9u tot ±16u

Kostprijs

  • Leden: 100 euro
  • Niet leden: 150 euro

Er wordt een broodjeslunch voorzien

Inschrijven

Inschrijven Bomenbeheerplan Antwerpen (max 50 deelnemers)

Wij hopen van harte op uw aanwezigheid en kijken uit naar een inspirerende en vruchtbare dag.

ActiviteitenPresentatie bomenplan stad Antwerpen – Jos Schenk – 22 juni 2023